Toate produsele din topul vanzarilor

Extra Carp Max long cast Method feeder in line 35 gr - flat - EC4133

Rating 
7,50 lei
Cantitate

 

Doar produse originale!

 

Livrarea din stoc in doar 24 ore!

 

Transportul gratuit la comenzi de peste 250 RON!

Descriere

O forma revolutionara de momitoare, care a facut deja istorie in Marea Britanie. Nu atat prin forma, cat prin capacitatea acestora de a retine nada si de a pastra pestele in zona momita printr-o nadire concentrata. Acest model de momitor cu tub antitangle este ideal pentru lansari de precizie la distante mari.

Modalitate de folosire: umectati nada prin pulverizare, inainte de a o presa pe momitor. Asezati carligul cu momeala (porumb, boilies, pelete, inel cu viermusi, alune tigrate, etc) in presa din acest set. Umpleti dispozitivul cu nada, apoi asezati deasupra momitorul. Cu o miscare ferma, apasati cu partea plata a momitorului pentru a obtine o forma rotunda. 

Respectand acesti pasi, veti evita incalcirea forfacului, dar veti obtine si o forma rezistenta, care poate fi lansata la distante mari, fara riscul caderii nadei din momitor. Dupa caderea in apa, momitorul se va aseza intotdeauna cu partea lestata in jos, facilitand o prezentare corecta a nadei din cosuletul de nadire. Este indicat ca, in apele cu vegetatie submersa abundenta, sa folosim momeli flotante, care se vor ridica in norul facut de nada din cosuletul de nadire.

Caracteristici:

  • Model momitor: method feeder in line;
  • Model: Max Long Cast;
  • Pozitionare corecta pe substrat;
  • Greutate: 20g-80g;
  • Culoare: camou.v
Detalii ale produsului
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Extra Carp Max long cast Method feeder in line 35 gr - flat - EC4133

Extra Carp Max long cast Method feeder in line 35 gr - flat - EC4133

Scrie-ti recenzia

Urmariti-ne pe Facebook